Centre de documentation de La Louvière
Mention de date : Mars 2017
Paru le : 01/03/2017
|
[n° ou bulletin]
Titre : |
1701 - Mars 2017 |
Type de document : |
texte imprimé |
Année de publication : |
2017 |
Importance : |
36 p. |
Présentation : |
ill. |
Format : |
30 cm |
Langues : |
Français (fre) |
Index. décimale : |
643.3 Cuisine. Outillage de cuisine |
Note de contenu : |
HORECATEL Van 12 tot 15 maart in WEX, Marche-en-Famenne
TRENDONDERZOEK Grootschalig onderzoek naar het verbruik van voeding en dranken brengt enkele opvallende trends
DUURZAME VIS Visproducenten leveren inspanningen qua prijs en convenience
FOODSERVICE CONGRES Blurring tussen foodservice en retail als overlevingsstrategie
IN DE KIJKER: CUIT Cuit, het eethuis van Cru, serveert gerechten per component
AARDAPPELVLOKKEN Sneller koken dankzij aardappelvlokken en -granulaten
CHEFS PRO VEGGIE Meer creativiteit in vegetarische grootkeukengerechten
KOUDE SAUZEN Nieuwigheden verwennen elk smaakpalet
FRONTCOOKING Communicatief koken voor je gasten creëert maaltijdbeleving |
En ligne : |
https://helha-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/cdoc_lalouviere_helha_be/EXHl4CEJ [...] |
Format de la ressource électronique : |
PDF |
[n° ou bulletin]
1701 - Mars 2017 [texte imprimé] . - 2017 . - 36 p. : ill. ; 30 cm. Langues : Français ( fre)
Index. décimale : |
643.3 Cuisine. Outillage de cuisine |
Note de contenu : |
HORECATEL Van 12 tot 15 maart in WEX, Marche-en-Famenne
TRENDONDERZOEK Grootschalig onderzoek naar het verbruik van voeding en dranken brengt enkele opvallende trends
DUURZAME VIS Visproducenten leveren inspanningen qua prijs en convenience
FOODSERVICE CONGRES Blurring tussen foodservice en retail als overlevingsstrategie
IN DE KIJKER: CUIT Cuit, het eethuis van Cru, serveert gerechten per component
AARDAPPELVLOKKEN Sneller koken dankzij aardappelvlokken en -granulaten
CHEFS PRO VEGGIE Meer creativiteit in vegetarische grootkeukengerechten
KOUDE SAUZEN Nieuwigheden verwennen elk smaakpalet
FRONTCOOKING Communicatief koken voor je gasten creëert maaltijdbeleving |
En ligne : |
https://helha-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/cdoc_lalouviere_helha_be/EXHl4CEJ [...] |
Format de la ressource électronique : |
PDF |
| |
Exemplaires
Aucun dépouillement pour ce bulletin.