Centre de Documentation Campus Montignies
Horaires :
Lundi : 8h-18h30
Mardi : 8h-17h30
Mercredi 9h-16h30
Jeudi : 8h30-18h30
Vendredi : 8h30-12h30 et 13h-14h30
Votre centre de documentation sera exceptionnellement fermé de 12h30 à 13h ce lundi 18 novembre.
Egalement, il sera fermé de 12h30 à 13h30 ce mercredi 20 novembre.
Lundi : 8h-18h30
Mardi : 8h-17h30
Mercredi 9h-16h30
Jeudi : 8h30-18h30
Vendredi : 8h30-12h30 et 13h-14h30
Votre centre de documentation sera exceptionnellement fermé de 12h30 à 13h ce lundi 18 novembre.
Egalement, il sera fermé de 12h30 à 13h30 ce mercredi 20 novembre.
Bienvenue sur le catalogue du centre de documentation du campus de Montignies.
Détail de l'auteur
Auteur Ray Daniels |
Documents disponibles écrits par cet auteur
Ajouter le résultat dans votre panier Faire une suggestion Affiner la recherche
Designing great beers / Ray Daniels
Titre : Designing great beers : the ultimate guide to brewing classic beer styles Type de document : texte imprimé Auteurs : Ray Daniels Année de publication : 1996 Importance : xiv, 390 p. Présentation : ill. Format : 26 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-0-937381-50-2 Mots-clés : bière brassage anglais Index. décimale : 663.4 Bières . Brasserie. Malterie Résumé : Formulas, ingredients, historical and modern day brewing practices, all these details and more are covered in Designing Great Beers: The Ultimate Guide to Brewing Classic Beer Styles. Drawing on information from old brewing records, books, contemporary beer analyses, and hundreds of award-winning recipes, author Ray Daniels provides a wealth of data on the current and historical brewing techniques and ingredients for fourteen of the world's most popular ale and lager styles. Ray also includes brewing calculations for planning and adjusting brews as well a thorough examination of primary brewing ingredients. Permalink : ./index.php?lvl=notice_display&id=65961 Designing great beers : the ultimate guide to brewing classic beer styles [texte imprimé] / Ray Daniels . - 1996 . - xiv, 390 p. : ill. ; 26 cm.
ISBN : 978-0-937381-50-2
Mots-clés : bière brassage anglais Index. décimale : 663.4 Bières . Brasserie. Malterie Résumé : Formulas, ingredients, historical and modern day brewing practices, all these details and more are covered in Designing Great Beers: The Ultimate Guide to Brewing Classic Beer Styles. Drawing on information from old brewing records, books, contemporary beer analyses, and hundreds of award-winning recipes, author Ray Daniels provides a wealth of data on the current and historical brewing techniques and ingredients for fourteen of the world's most popular ale and lager styles. Ray also includes brewing calculations for planning and adjusting brews as well a thorough examination of primary brewing ingredients. Permalink : ./index.php?lvl=notice_display&id=65961 Exemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité 663.4 DAN D Livre Centre de Documentation HELHa Campus Montignies Réserve Consultable sur demande auprès des documentalistes
Exclu du prêt